Limoncello
Limoncello sarı
Limoncellomuz, organik limon kabuğunun alkol içinde bekletilmesiyle üretilmektedir. Tüm kabuklar elle soyulmakta, böylece tarifin tüm otantikliği korunmaktadır. İtalyan kökenli olan limoncello, geleneksel olarak sindirim sonrası içecek olarak servis edilir (çok soğuk veya ezilmiş buz üzerinde tüketilmelidir). Ayrıca, kokteyl bazında, limonlu sorbet üzerine veya ünlü Napoli baba tatlısı üzerinde kullanabilirsiniz. Hem tuzlu hem de tatlı yemek hazırlıkları için de oldukça beğenilmektedir.
Limoncello yeşil
Gerçek limoncello sarının bir varyantı olan bu tarif değişmeden kalmakta, ancak daha erken olgunlaşan organik yeşil limonlar kullanılmaktadır. Tıpkı limoncello sarı gibi tüketilmektedir. Daha yumuşak bir tada sahip olup, ince bir tat deneyimi sunar. Çok soğuk içilmelidir.